Читај ми!

Милан Колак, Миња Богавац и Зоран Стаматовић

Милан Колак, глумац, нови члан БДП; Миња Богавац, координатор Рефлектор театра; Зоран Стаматовић, слектор Фестивала „Јоаким Вујић”

Млади глумац Милан Колак први пут ће бити гост емисије Маске из више разлога. Први је несумњиво то што је постао нови члан Београдског драмског позоришта пре два дана, други ‒ што је за месец дана овенчан двема наградама на Фестивалу комедије у Јагодини и на Позоришном полећу у Шапцу, а трећи да успешно игра у многим представама у Београду и Зрењанину. Поред позоришне каријере, глуми и у многим серијама и на филму.

У емисији ћемо најавити регионални, омладински фестивал друштвено ангажованог позоришта под називом ТОП, који нас очекује од 12. до 16. маја у Рефлектор театру. На Фестивалу ТОП учествоваће представе из Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе, а поред представа, учесници ће имати прилику да послушају три експертска предавања везана за изградњу мира и поверења на Балкану, односно, улогу уметности и културе у успостављању мултикултуралних друштава. Гошћа Маски биће и Миња Богавац, драматушкиња, редитељка и коорганизаторка Рефлектор театра.

Током следеће недеље почињу и шездесети Сусрети професионалних позоришта Србије „Јоаким Вујић”, који се ове године одржавају у Народном позоришту Ужице од 13. до 20. маја. Селектор јубиларног фестивала Зоран Стаматовић и директор Народног позоришта говори за емисију Маске.

Емисију припрема и води Соња Тодоровић Шегрт.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара