Читај ми!

Ана Протулипац

Ана Протулипац је своју музичку каријеру започела као басисткиња разних домаћих музичких састава, задржавајући љубав према певању и изражавању кроз спој свирања и певања.

Завршила је Средњу музичку школу "Станковић" на одсеку за џез певање, као и на одсеку за теорију музике. Формално образовање наставила је на Филозофском факултету у Београду где је завршила основне и мастер студије психологије. Паралелно је свирала бас гитару у бенду IrieFM, као и у другим поп, soul и blues саставима колегиница Катарине Пејак и Ане Ћурчин (Ana & The Changes), а такође је вокал у недавно насталом домаћем бенду Poinciana Feels. Поред музике, бави се и Гешталт психотерапијом и ради као психолог у Музичкој школи "Др Војислав Вучковић", што представља спој њене љубави према музици и психологији.

Песма "Светла" представља њену прву ауторску песму којом најављује и свој први ЕП који је стварала заједно са својим дугогодишњим пријатељима и музичким сарадницима. Данас ће Ана Протулипац бити наша гошћа, разговараћемо о музици и психологији, слушаћемо њене песме или оне на којима је сарађивала са другим колегама.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара