Читај ми!

Хумористичка емисија

Адријана Лима, манекенка и наша бивша снајка, има афро-бразилске, индијске, португалске, швајцарске, и јапанске крви… ''Баш као и моја жена! - каже ми другар из паркића – Јер, и моја жена има мешовито сремачко-црногорске, лалинско-јужњачке и чарапанско-неготинске крви!''

Милорад Пуповац је, поводом избора у Хрватској, рекао да духове који су у изборним кампањама пуштени, хитно треба вратити у боце… Слажемо се, али се плашимо да ти духови не воле враћање у - празне боце.

Ђорђе Станковић, члан наше делегације при Савету Европе недавно рече: ''Ако нисте за столом на столу сте!''… Али, један мој другар из кафане зна и за трећу варијанту – ако нисте ни за столом ни на столу, ви сте испод стола!

Сурчин добија своје позориште… У „Ер-Србији“ се надају да прва представа неће бити „Страх од летења“.

Бајерн из Минхена никако не успева да пронађе тренера за наредну сезону. После одбијања Ћаби Алонса одбио их је и њихов бивши тренер Јулијан Нагелсман… Па, ако је тако, а тако је, зашто не пробају са Дуљајем или Бахаром, они га бар неће одбити, а за касније, видећемо. Уосталом, могли би да пробају и са Драгославом Степановићем. Степи између осталом, и течно говори немачки. Ма какав Зинедин Зидан, какви бакрачи!

И, вест која је управо стигла у нашу редакцију! Падају цене хлеба, и то између 25 и 40 одсто.. Али, не код нас него у Египту, јер су тако одлучили премијер Мостафа Мадбули и представници приватног сектора.

Писац текста : Зоран Николић Зозон.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се