Читај ми!

Да ли ће данас бити одржана седница Савета безбедности Уједињених нација?

Две веома интензивне кампање воде се са циљем да тзв Косово постане чланица међународних организација. Једна се одиграва у Савету Европе а друга се тиче Парламентарне скупштине НАТО. За Србију спорни чланови француско – немачког плана односе се између осталог на чланство тзв Косова у међународним организацијама. Управо зато на споразуме из Брисела и Охрида из прошле године и није стављен потпис. Да ли се тренутно одвија сценаријо по коме се, без сагласности Београда, крчи пут Приштини ка Европској унији и Северноатлантској алијанси?

Савет безбедности Уједињених нација одбио је пре неколико дана расправу поводом 25- те годишњице НАТО агресије на СР Југославију. Руска Федерација поновила је захтев за одржавањем седнице која би требало да се одржи данас у 15 часова по њујоршком времену (20 часова по средњеевропском). Да ли ће седница бити одржана?

Гост емисије је Дејан Милетић, председник Центра за проучавање глобализације.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво