Читај ми!

Здравствени туризам у Србији

Здравствени туризам последњих година све више се развија свуда у свету. Тајланд и Индија су дестинације за промену пола, у Мађарској је доминантан дентални туризам, док је Чешка позната дестинација за вантелесну оплодњу. Где је Србија, проверавала је Николина Миљковић.

У емисији ћемо говорити и о иницијативи за унапређење социјалне заштите коју су поднела сва струковна удружења и синдикати запослених у систему социјалне заштите у Србији.

Један од саговорника биће нам и Душан Протић, програмски менаджер за унутрашње тржиште и конкурентност у Центру за европске политике (ЦЕП). Он ће нам објаснити зашто је ЦЕП поднео иницијативу Комисији за заштиту конкуренције због истовременог поскупљења услуга сва три оператера мобилне телефоније.
Пред крај емисије у госте ће нам доћи и наш вероватно најпознатији подкастер Галеб Никачевић! Најавиће нам свој документарни филм "Трка на крају света" који ће бити приказан на Мартовском фестивалу документарног и краткомотражног филма који се одржава од 26. до 31. марта у Дому омладине у Београду.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!


 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара