Читај ми!

Вучић се упознао са моделом УАЕ за борбу против коронавируса

Председник Србије Александар Вучић, који борави у посети Уједињеним Арапским Емиратима, присуствовао је презентацији модела те земље у управљању кризом проузрокованом коронавирусом.

"Присуствовао сам фантастичној презентацији модела УАЕ у управљању кризом проузрокованом ковидом-19, коју нам је приказао др Саиф Алдахери, директор за безбедност и превенцију Националне управе за управљање ванредним ситуацијама и елементарним непогодама", навео је председник на инстаграм профилу "Будућностсрбије".

Такође, присуствовао је и презентацији искуства УАЕ током процеса вакцинисања против ковида, коју је представила др Фарида Алхосани, начелница Националног одбора за истраживање ковида, шеф Одељења за заразне болести Управе за здравство Абу Дабија.

Председник Србије разговарао је у Абу Дабију и са генералним директором компаније "Мубадала Инвестмент" Kалдуном Ал-Мубараком.

"Изванредан састанак са великим пријатељем Србије и мојим драгим другом Kалдуном Ал-Мубараком о свим важним темама, а посебно о вакцинацији и доносим стратешки важне вести за Србију", навео је Вучић на инстаграму "Будућностсрбије".

Вучић ће се током дана састати са принцем престолонаследником Абу Дабија и замеником главнокомандујућег Оружаних снага Уједињених Арапских Емирата шеиком Мухамедом бин Заједом ал Нахјаном.

Вучић је синоћ рекао да очекује важне разговоре у Абу Дабију, а потом и у Краљевини Бахреин.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво