Читај ми!

Фотограф краљевске породице: Откад је Меган дошла, Хари је постао очајан

Принчеви Хари и Вилијам били су нераздвојни док Меган Маркл није дошла, када је њихов однос почео да се урушава, а Хари постао несрећан, наводи фотограф листа „Сан“, Артур Едвардс.

Фотограф краљевске породице Артур Едвардс рекао је за емисију Америка рипортс да је био апсолутно шокиран када је чуо принца Харија како је описао свој све гори однос са британском краљевском породицом у интервјуу са Опром Винфри.

„Главна ствар код Харија јесте што је увек био забаван. Увек је био део фамилије. Он и његов брат (Вилијам) заједно су научили да скијају, пилотирају авионима и хеликоптерима и били су просто нераздвојни док Меган није дошла, а онда је однос почео да се урушава“, присетио се Едвардс, који је провео више од 40 година као фотограф краљевске породице, за лист Сан.

Бакингемска палата није коментарисала интервју који су војвода и војвоткиња од Сасекса дали  водитељки америчког ток-шоуа.

„Не сећам се да је Хари био љут на медије, али откад је Меган дошла, постао је невероватно несрећан. Неће ни 'добро јутро' да вам каже нити да вас на било који начин поздрави. Потпуно игнорише нас из медија“, навео је Едвардс.

Према његовим речима, медији су били веома фер према обома, увек су правили лепе фотографије и никада их нису јурили папараци: „Имали су веома миран живот. Изненађен сам свиме што су рекли.“

Фотограф је такође рекао да је разочаран Харијевим поступцима током глобалне пандемије.

„Док он подиже породицу и вози се аутобусом са отвореним кровом у Лос Анђелесу, принц Чарлс и Вилијам, људи које је блатио, дају све од себе и раде напорно у центрима за вакцинацију. Здравствени радници не престају да се боре против пандемије која је коштала земљу десетине хиљада живота и многе оставила без посла. И онда Хари уради овако нешто“, истакао је Едвардс.

Упитан је и о томе како се све тако брзо променило, јер су се Хари и Меган понашали много другачије за само две године колико је прошло од венчања 2018. у капели Светог Ђорђа у замку Виндзор.

„Првих 18 месеци, све је било феноменално. Меган је била сјајна. Говорио сам то и на телевизији. Рекао сам да је она одличан амбасадор за нашу земљу и да је са собом у краљевску породицу донела нови дух. Али су ствари постале ужасне последња три, четири месеца“, навео је Едвардс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво