Читај ми!

Шакира добила статуу у родном граду у Колумбији

Огромна бронзана статуа певачице Шакире, висока 6,5 метара, откривена је у њеном родном граду Баранкиљи, на северу Колумбије.

Бронзана статуа приказује популарну Шакиру у плесном покрету који је карактеристичан за кореографију из њеног спота за песму Кукови не лажу (Hips Don't Lie).

Према информацијама са Гугла, Шакира је међу најтраженијим именима, а пре вести о откривању статуе у Баранкиљи, певачица је ове године неколико пута доспела у жижу јавности, нарочито после објављивања песме о свом бившем партнеру, некадашњем фудбалеру Жерару Пикеу.

Шакира је у центру пажње јавности била и током судског процеса због малверзација са порезом, а тужба је покренута у Шпанији, и она је пресудом обавезна да плати казну у износу од 7,5 милиона евра.

Откривању статуе су присуствовали и Шакирини родитељи Вилијам Мебарак и Нидија Рипол, као и градоначелник певачицине родне Баранкиље.

Натпис на тамној плочи у подножју статуе хвали уметницу због њених „кукова који не лажу, јединственог талента и гласа који покреће масе".

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара