Бесплатан Мадонин концерт привукао 1,6 милиона људи на Копакабани

Плажа Копакабана претворила се синоћ у велики плесни подијум са више од милион и по људи који су се окупили на концерту Мадоне у Рио де Жанеиру.

„Ево нас на најлепшем месту на свету. Овде је магично“, поздравила је Мадона публику, која се у огромном броју окупила на бесплатном концерту којим је поп звезда окончала своју светску турнеју.

Уочи концерта, читав град је врвео од људи, а обожаваоци су се окупили испред хотела „Копакабана палас“ у нади да ће накратко угледати звезду. Градски аеродром је прихватио 170 додатних летова обожавалаца који су дошли из читавог света.

Градски званичници проценили су да је 1,6 милиона људи присуствовало концерту, а неки су шоу пратили из апартмана који надгледају плажу, док је било и оних који су спектакл гледали са чамаца и јахти на мору.

На бини окруженој огромним екранима, Мадона је концерт отпочела хитом Nothing Really Matters, што је наишло на одушевљење публике.

„Ои, Рио“, поздравила је масу на португалском, а публика јој је убрзо узвратила: „Ои, краљице Мадона!“

Док су дронови и хеликоптери надледали непрегледно море људи, поп звезда је приредила сјајан шоу изводећи хитове попут Like a Virgin и Like a Prayer, мењајући одевне комбинације и сетове песама.

На бини су јој се током концерта придружили и бразилски поп певачи Анита и Пабло Витар, као и млађи музичари из школи самбе.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара