Рођенданска журка за Теја Дору после успешне друге пробе

У Шведској су у току завршне припреме за 68. „Песму Евровизије“, а представница Србије, Теја Дора, јуче је имала другу индивидуалну пробу у Малме Арени и прославила је рођендан на журци делегације.

Док свет слави Први мај на „Евровизији“ се радна атмосфера само захуктава. Теја Дора је имала двоструки разлог за славље. Успешно је завршила наступ на другој индивидуалној проби, а увече смо јој отпевали рођенданску песму на журци делегација.

„Утисци су фантастични и прва је била фантастична. Швеђани су одрадили супер посао, услишили су све наше молбе и звук је фантастичан. И што је мени најбитније, Теодора је фантастична“, наглашава Јан Магдевски, инжењер звука.

„Проба је прошла супер. Ми смо данас имали другу пробу на којој смо још увек могли да нешто мењамо, односно додајемо, сугеришемо или тако даље. Они су јако сарадљиви, они су изашли усусрет свим нашим жељама, поздравима. Ми смо имали мало замерки на то што су они урадили. То су биле неке ситне корекције у вези са светлом, мало пиротехнике итд. Те је била супер. Проба је била снажна, емотивна. Мислим да је данас баш била онако како треба и сад креће увежбавање. Значи, ми смо сада поставили то да изгледа како треба и сад то креће да се увежбава, да то буде сјајно за прво полуфинале, да то онако пршти“, каже редитељка Милица Солдатовић Микић.

По свему судећи, наша делегација је више него задовољна. А Теодора је рођена баш на празник рада, те нас је занимало шта је себи пожелала.

„Да будем срећна. Не кажем да нисам, али само као да увек будем срећна и да се трудим да будем срећна. Када си срећан, добар си према другим људима. Кад си срећан, можеш да шириш љубав. Кад си срећан, све ти иде у животу. Само је битно да у глави то некако се сабереш и да дођеш до тог момента. Тешко је у свету у коме живимо, али мислим да, ето, ја желим себи да могу да се саберем с времена на време, и да заблистам онако како мислим да требамо и сви“, истиче Теја Дора, представница Србије на „Песми Евровизије“.

Славље се наставља у срцу овогодишњег Евровизијског рада, где делегације Србија и Хрватска организују заједничку журку. Уједињени музиком, с посебним гостима, сви присутни су нашој Теодори упутили рођенданске честитке.

„Што већи успјех овдје на Еуросонгу, али ван тога, прва ствар да се забави. То је на крају дана најбитније. Она већ има феноменалну каријеру и позната је особа и она живи од глазбе, тако да мислим да је све већине жеља испунило. Значи, остаје јој само да се забави“, каже Бејби Лазања, представник Хрватске на „Песми Евровизије“.

„Сретан рођендан Теодора! Желим ти успех на Евровизији и супер наступ“, придружује се честиткама и Рејвен, представница Словеније на „Песми Евровизије“.

„Теодора, срећан рођендан, много те волим! Настави да сијаш. Настави да сијаш као рамонда“, поручује Синан Садула, новинар портала Wiwibloggs .

Питали смо их и о њиховим очекивањима на највећем музичком догађају.

„Па, узбуђен сам и за мене би побједа значило бити оно што ваша Теодора већ има, а то је глазбена каријера, што сад нисам имао. Барем не оно да би сам могао крух платити с тиме. Али, ево, сретан сам и волио бих у своју нацију учинити поносном на мене, па чак и шире и Балкан. Тако да, надам се да ћу то постићи. То је моје очекивање“, признаје Бејби Лазања.

„Дивно се имамо. Организација је супер. Једва чекам на наступ, да ступим на бину. Па, то је то. Једва чекамо“, једноставно каже Рејвен.

Како се ближи прво полуфинале, тако постаје све узбудљивије, а ова заједничка журка одражава дух који је Евровизију чини тако посебном – дух заједништва, мира и толеранције.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара