Читај ми!

„Очајна домаћица“, Ева Лонгорија напушта Америку и сели се у Шпанију

Популарна холивудска глумица латиноамеричког порекла одлучила је да се са породицом пресели у Шпанију, јер сматра да је лакше одгајати децу где је мирније, и где има пуно природног окружења, далеко од гламурозног Холивуда.

Глумица Ева Лонгорија и њен супруг Пепе Бастон, мексички бизнисмен, су током претходне године купили кућу у Марбељи, а породичну вилу у Лос Анђелесу одлучили су да продају. Како су навели пресељење је привремено због посла и школовања заједничког сина Сантјага.

Волим да боравим у Шпанији јер ту државу обожавам. У ту земљу сам се први пут заљубила пре 20 година, када сам први пут посетила Марбељу. Од тада размишљам да купим некретнину у овом граду“, рекла је Ева.

Додаје да је у Марбељи пронашла дом из снова.

То је моја оаза и мој рај јер када сам у Лос Анђелесу пуно радим и мало времена остаје за породицу. Ритам је у Шпанији много спорији“, рекла је глумица.

Ева није прва глумица која је напустила Лос Анђелес. Пенелопе Круз и Хавијер Бардем вратили су се у Шпанију када су добили прво дете. Недавно се у Шпанију преселила и Амбер Херд која живи у Мадриду. У Шпанији живе и глумац Ричард Гир и његова супруга Александра Силва.

Веза Еве Лонгорије са Шпанијом сеже у историју њене породице. Њено презиме, Лонгорија, такође је место у Белмонте де Миранда, у Астурији, где живе неки од њених предака.

„Посетила сам место Лонгорију, да бих видела где су живели моји преци, јако ми се допало. Била ми је част да се упознам са историјом моје породице. Историја је тако добро документована, лепо је научити све о њој и учинити је својом“, рекла је је звезда Очајних домаћица, Ева Лонгорија, која је прошле године добила титулу даме племићког корпуса Астурије у свом недавном интервјуу за часопис Хола.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара