Читај ми!

Подршка Кевину Спејсију, колеге траже да се оскаровцу допусти да глуми

Шерон Стоун, Лијам Нисон и Стивен Фрај само су неки од глумаца који су апеловали да се њиховом колеги и двоструком оскаровцу Кевину Спејсију допусти да поново глуми.

Спејси није глумио још од 2017. године када је оптужен за сексуално узнемиравање и напаствовање и отпуштен из глумачке поставе серије Кућа од карата.

Глумац је прошле године проглашен невиним по свим тачкама оптужби за сексуални напад на четворицу мушкараца између 2001. и 2013. године, а 2022. године суд је такође одбацио још једну тужбу против њега.

Поруку подршке његове колеге су упутиле преко листа Телеграф због изласка документарца на Каналу 4, у ком је неколико мушкараца сведочило на његов рачун.

Спејси, који је освојио Оскаре за улоге у Дежурним кривцима и Америчкој лепоти, негирао је све оптужбе које су упућене на његов рачун у филму.

Преузимам сву одговорност за моје пређашње понашање и потезе. Али не могу и нећу да преузмем одговорност или извиним се било коме ко је измислио ствари или преувеличао приче о мени“, рекао је Спејси у интервјуу са Деном Вутоном.

Шерон Стоун рекла је да не може да „дочека да види Кевина поново на послу“.

Он је геније. Толико је елегантан и забаван, великодушан и зна више о глуми него што ће већина нас икад знати“, навела је глумица.

Познати британски писац, глумац и водитељ Стивен Фрај такође је пружио подршку Спејсију, рекавши да је можда био понекад „неспретан и непријатан“, али „како може да буде оправдано посветити цео документарац оптужбама које једноставно не пристају злочинима“?

Репутација му је уништена. Сигурно је погрешно да се настави са ударцима на његову репутацију на основу реторике него на основу доказа? Мислим да је платио цену“, истакао је Фрај.

Лијам Нисон каже да је „Кевин добар и карактеран човек“.

Глумачкој индустрији је потребан и страшно недостаје“, додао је Нисон.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије