Читај ми!

Одузет аутомобил од возача који је проузроковао несрећу у Тутину

Полиција је одузела аутомобил "фолксваген пасат" од возача који је у Тутину проузроковао саобраћајну несрећу у којој су повређене три особе.

Припадници Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Новом Пазару одузели су возило "фолксваген пасат“ од двадесетједногодишњег возача који је у Тутину изазвао саобраћајну незгоду у којој су три особе повређене.

Возач који је изазвао саобраћајну незгоду задобио је лаке телесне повреде, а лаке телесне повреде задобили су и деветнаестогодишњи возач и седамнаестогодишњи путник из другог возила. У овој незгоди, оштећено је и једно паркирано возило, саопштио је МУП.

Контролом је утврђено да возач који је изазвао саобраћајну незгоду нема возачку дозволу ни за једну категорију моторних возила, као и да је на возилу којим је управљао истекао рок важења регистрационе налепнице.

Такође је утврђено да је у последње две године у четири наврата правоснажно осуђен због управљања возилом без возачке дозволе.

Од почетка примене мере привременог одузимања возила за теже саобраћајне прекршаје, на територији Полицијске управе у Новом Пазару одузето је седам возила, а четири возача од којих је возило одузето биле су особе млађе од 25 година.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара