Терзић правоснажно ослобођен оптужбе за злоупотребу службеног положаја

Апелациони суд у Београду потврдио је првостепену пресуду и правоснажно ослободио генералног директора ФК Црвене Звезде Звездана Терзића од оптужбе за злоупотребе у вези са трансферима некадашњих играча ОФК Београд.

Овај суд је након седнице одбио као неосновану жалбу јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду и потврдио пресуду београдског Вишег суда, објављено је на сајту Апелационог суда.

Другостепени суд сматра да је првостепени суд након спроведеног доказног поступка и исцрпне анализе изведених доказа дао јасне и аргументоване разлоге због којим сматра да није доказано да су Терзић и његов сарадник Дражен Подунавац предузели радње кривичних дела која су им стављена на терет.

Из суда додају и да како се у жалби јавног тужиоца не указује ни на један доказ који није био цењен у току поступка или на неку чињеницу која би довела до другачијег закључка у овој кривично-правној ствари. Суд је жалбу одбио, а пресуду потврдио.

Терзић је ослобођен од оптужбе да је злоупотребом положаја од продаје фудбалера Бранислава Ивановића противправно присвојио новац, док су оптужбе за злоупотребе од продаја фудбалера Вање Грубача и Срђана Станића раније застареле.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије