Нађ: Да није Јовановића, вероватно бисмо причали о некој другој позицији на табели

Тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ каже да црно-бели могу да буду задовољни само победом против Младости из Лучана, али не и игром.

Након шест утакмица без тријумфа и седам са најмање по једним голом у сопственој мрежи, фудбалери Партизана су у Београду победили лучанску Младост резултатом 3:0 у утакмици 35. кола Суперлиге Србије.

"Можемо да будемо задовољни само резултатом. Мислим да смо имали доминацију у првом полувремену, али исто тако мислим да је проток лопте био спор", рекао је тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ после меча.

Нађ је уписао прву победу откако је преузео екипу од смењеног Игора Дуљаја, али дефинитивно није задовољан игром својих изабраника.

"Младост се у првом полувремену изузетно добро бранила, вратила се на 25-30 метара, где ми нисмо имали проток лопте какав је био у Крушевцу. Тамо смо имали много више шанси, а нисмо успели да остваримо победу", рекао је Нађ.

Посебно је истакао још једну сјајну партију голмана Александра Јовановића.

"Не знам који већ пут, фантастичмо је реаговао код резултата 1:0 за нас, одбранио зицер и то се понавља од почетка првенства. Морамо бити објективни и рећи да није њега, вероватно бисмо сада причали о некој другој позицији на табели. Све у свему, морамо да поправимо много тога", истакао је Нађ.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије