Читај ми!

Смедерево, притвор осумњиченом да je претукао супругу

Суд у Смедереву одредио је притвор до 30 дана мушкарцу осумњиченом да је у алкохолисаном стању поред претњи опасних по живот, више пута ударио супругу и након хитне мере забране приласка и привременог удаљења из стана.

Због постојања основане сумње да је извршио кривично дело насиље у породици, осумњиченом С.Д. (50) суд је одредио притвор у трајању од 30 дана, саопштило је Основно јавно тужилаштво у Смедереву.

Осумњиченоме се ставља на терет да је у алкохолисаном стању, у породичној кући у Смедереву, у касним ноћним сатима па до поднева наредног дана својој супрузи упутио најпре вербалне претње и више удараца ногом у пределу тела.

Због тога су му изречене хитне мере забране приласка жртви насиља и привременог удаљења из стана.

С.Д. је како наводи тужилаштво, прекршио хитне мере прописане у два наврата. У раним јутарњим сатима и око поднева, враћао се на место догађаја, упутивши супрузи озбиљне претње по живот и тело и задајући јој ударце затвореним и отвореним шакама у пределу главе, а након тога се удаљавао у непознатом правцу.

Приликом привођења осумњиченом је утврђено и присутво алкохола у организму од 2,20 промила, а у прекршајном поступку је осуђен на казну затвора у трајању од 15 дана. Након што је издржао изречену санкцију одређено му је и задржавање од 48 часова, а потом и притвор.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије