Читај ми!

Светски дан књиге

О књигама којима се враћамо током живота, али и о делима које би требало свако да прочита, говоримо на Светски дан књиге.

У Културном дневнику и о дијалозима - у Културном центру Град, Рајко Грлић и Стефан Арсенијевић разговарали су о филмовима и књигама, док су у најновијем Филозофском театару у Битеф театру под наслововом "Незнање, порицање и заборав“ учеснице Маја Пелевић и Рената Салецл.

Тема Књижевног кафеа у Гете институту у Београду су књиге Барби Марковић, добитнице награде Сајма књига у Лајпцигу.

Водимо вас на премијеру краткометражног филма “Служба” са Весном Тривалић у главној улози. Гости Културног дневника су Ана Ћурчин и Марко Настић, поводом заједничког албума "It Took Me So Long”.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија… Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Мирјана Милосављевић

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво