Нови почетак 3 - Породица Сакач из општине Кањижа, 4. емисија

Четврту епизоду националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак" посветили смо петочланој породици Сакач, која живи на крајњем северу наше земље, у општини Кањижа.

Глава породице, Норберт, вози камион и тако издржава породицу. Посао захтева бројна одсуства од куће, а његова супруга Моника се труди да што боље васпитава и одгаја њихово троје деце. Четврту принову - шестог члана, ова породица ускоро очекује...

Уместо да попут и многих других Мађара у Србији - оду у своју матичну земљу, породица Сакач је одлучила да нови животни почетак и боље услове за живот оствари тако што ће се пријавити на Конкурс Министарства за бригу о селу Владе Републике Србије и да, уз малу помоћ тима пројекта "Нови почетак" оствари могућност да дође до сопственог дома у месту Хоргош, на територији општине Кањижа.

Након избора једне од три понуђене куће, стручни тим пројекта "Нови почетак" припремио им је и бизнис план, како би Норберт убудуће проводио више времена са својом породицом и материјално доприносио барем исто колико и до сада.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво