Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду

Пети дан такмичења на Европском првенству у боксу за сениорке и сениоре у Београду донео је први излазак дама у ринг и прве победе представница Србије.

Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду

Лед је пробила Наталија Шадрина која ће Србију представљати и на Олимпијским играма у Паризу. Српска репрезентативка у конкуренцији до 60 килограма борила се против Белорускиње Але Ивашкевић и остварила убедљиву победу.

Наредни меч за пласман у полуфинале и осигурану медаљу Шадрина боксује против Словакиње Мирославе Јединакове у уторак 23. априла.

Уследио је меч Николине Гајић против Белорускиње Алине Вебер у категорији до 75 килограма у којем је бриљирала српска репрезентативка и остварила пласман у четвртфинале, где ће снаге одмерити са другим носиоцем Литванком Габријелом Стонкуте.

Српска репрезентативка Нина Радовановић у категорији до 50 килограма борила се против Мађарице Петре Мезеи за пласман у четвртфинале и остварила победу која је води у меч против другог носиоца Азербејџанке Маројне Савријеве.

У категорији до 52 килограма, српска репрезентативка Драгана Јовановић елиминисала је Молдавку Мају Одаију. У наредном мечу бориће се за осигурану медаљу против првог носиоца Белорускиње Јулије Апанасовић.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво