Читај ми!

Ноћ драме у НБА - Никси "преломили" Филаделфију у последњем минуту

Кошаркaши Њујорк никса савладали су Филаделфија севентисиксерсе 104:101 за другу победу у плеј-оф серији прве рунде Истока. На 2-0 су повисили и Кливленд кавалирси против Орландо меџика.

Врло динамичан дуел у "Медисон Сквер Гардену".

Њујорк никси су успели да одбране домаћи терен после неизвесне завршнице. Гостију су на 48 секунди до краја имали плус пет (101:96), али се то испоставило недовољним.

Тројке Џејлена Брансона и Донтеа Дивиченца донеле су поен предности Никсима на 14 секунди до краја. Ануноби је повисио на 104:101, а Џоел Ембид није погодио тројку уз звук сирене за продужетак.

Џејлен Брансон је предводио Никсе са 24 поена, осам скокова и шест асистенција. Џош Харт је као играч спољних позиција ухватио чак 15 скокова, уз 21 поен, док је Дивиченцо стао на 19 поена.

По обичају, Сиксерсе је предводио устаљени тандем - Тајрис Мекси је убацио 35 поена, уз 10 асистенција и девет скокова,а Џоел Ембид је забележио 34 поена, 10 скокова и шест асистенција.

Следе мечеви у Филаделфији.

У Кливленду много мирније

Нова победа Кливленд Кавалирса над Орландо меџиком. Домаћини су славили 96:86 у сусрету брз резултатске неизвесности.

Донован Мичел је био најефикаснији на обе стране са 23 поена. Еван Мобли га је пратио са 17 поена, а Џарет Ален је остварио импресиван дабл-дабл од 16 поена и 20 скокова.

Паоло Банкеро са 20 и Франц Вагнер са 17 поена су били најрасположенији код Орланда, који је домаћин у анредна два сусрета.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво