Читај ми!

Партизан против Игокее креће у наредну фазу ка одбрани регионалне титуле

Кошаркаши Партизана од 18.30 дочекују Игокеу у првом четвртфиналном сусрету плеј-офа АБА лиге. Ток утакмице можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

Партизан против Игокее креће у наредну фазу ка одбрани регионалне титуле Партизан против Игокее креће у наредну фазу ка одбрани регионалне титуле

Р(еал)ан крај црно-белих на 11. месту Евролиге и изостанак из плеј-ина постављају још већи притисак у намери одбране титуле у регионалном такмичењу. Заузимањем другог места на табели, Партизан ће се укрстити са Игокеом. 

Ривал из Лакташа је до плеј-оф позиције дошао пре свега захваљујући одличним резултатима на старту сезоне. Нажалост, као што је пре пар година био случај са Приморском, Игокеа је бројне носиоце продала већ на средини сезоне, увидевши да имају добру базу на табели за сигуран финиш.

Екипа је базирана на младим играчима уз понеко познато име. Најчувеније је биши капитен Партизана Драган Милосављевић. Повремени српски репрезентативац и бивши члан ФМП-а и Цедевита Олимпије Марко Јеремић је међу искуснијима. Некад велики таленат на европском нивоу Марио Накић је у саставу Владимира Јовановића, као и вечни Марко Јошило и једини Американац Џеки Кармајкл. Шесторица играча у саставу су испод 2001. годишта. Сезону су завршили са по 13 победа и исто толико пораза.

Док је Игокеа била мотивисана и у најјачем саставу на почетку сезоне, успела је да слави у Београду 91:89. Тога се сећа и тренер Партизана Жељко Обрадовић.

"Имали смо пар дана да припремимо серију против Игокее и то је оно најбитније, да размишљамо само о њима, знамо како изгледа плеј-оф, да је мотивација свих тимова и играча је на другом нивоу и да подигнемо нашу, против тима који нас је изненадио, победили су нас у Београду, то значи да морамо да приступимо озбиљно", рекао је Обрадовић.

Партизан ће бити ослабљен неиграњем Пи Џеја Доужера, који није тренирао са екипом због повреде.

Ток меча који почиње у 18.30 можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво