Лука Модрић највероватније остаје у Мадриду још годину дана

Фудбалер Лука Модрић највероватније ће остати још годину дана у Реал Мадриду, изјавио Владо Лемић, менаџер капитена хрватске репрезентације.

Уговор Луке Модрића и мадридског Реала истиче 30. јуна.

"Највероватније ће остати још годину дана и наставити да исписује историју", изјавио је Владо Лемић за саудијски портал Кора, преноси шпанска Марка.

Модрићу (39) уговор истиче 30. јуна, Реал Мадрид се до сад није огласио о евентуалном наставку сарадње са замеником капитена. У клуб је дошао 2012. године дошао из лондонског Тотенхема за 35 милиона евра. "Лука Модрић је мадридиста који воли клуб и сматра га својом кућом", додао је Лемић.

Реал је пре шест дана прославио освајање шпанског првенства у центру града са навијачима. Модрић је том приликом одбио да одговори хоће ли остати у клубу. Напоменуо је да жели успешно да заврши сезону у којој је одиграо 43 утакмице, од којих је половину почео са клупе за резерве.

Шпанске новине АС пишу да се тренер Реала Карло Анћелоти сложио са продужењем уговора, после прошлонедељног разговора са Перезом. Модрић је прихватио смањење плате и улогу у којој би идуће сезоне играо још мање, тврди АС.

Реал Мадрид ће 1. јуна играти финале Лиге шампиона против Борусије Дортмунд у Лондону на Вембију. Уколико Реал постане првак Европе, Модрић и актуелни капитен екипе Наћо Фернандез дошли би до свог 26 пехара.

Тиме би постали најтрофејнији играчи у 122 године дугој историји клуба.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије