Читај ми!

Баждар: Немам ниједан други пасош осим пасоша Србије

Фудбалер Партизана Самед Баждар демантовао је писање медија из Босне и Херцеговине да ће заиграти за њихову репрезентацију, иако је недавно дебитовао за Србију.

Тим поводом Баждар се огласио на Инстаграму и демантовао све наводне информације о његовом ангажовању за други национални састав осим Србије.

"Жао ми је што пред важну утакмицу коју мој тим игра, морам да се оглашавам и на овај начин кажем да, уз сво поштовање других, немам ниједан други пасош осим пасоша Републике Србије. Не размишљам, нити преговарам, нити сам добио позив за селекцију Босне и Херцеговине.

“Дебитовао сам за репрезентацију Србије и због тога сам бескрајно захвалан селектору Стојковићу, ФСС-у и, наравно, мом клубу, Партизану, у чијем дресу су ме игре и препоручиле. Надам се да ћу добрим партијама наставити низ. Желим да се концентришем на меч који много значи мом клубу и овим путем стављам тачку на сва нетачна писања", написао је Баждар на Инстаграму.

Партизан данас од 18 и 30 гостује Чукаричком у мечу претпоследњег кола Суперлиге Србије. Баждар је ове сезоне одиграо 29 утакмица за Партизан у свим такмичењима и постигао осам голова.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије