Читај ми!

Хумористичка емисија

Нутриционисти мисле да Србија увози све врсте јужног воћа, јер има проблем са наталитетом… Овде јужно воће слабо рађа.

Један од наших најпопуларнијих глумаца, Милош Биковић, основао је фондацију за помоћ и подршку младим, талентованим људима… Вероватно је, прослављеном глумцу, синула идеја о подршци младим људима током снимања рекламе за кладионицу.

MMA спорт је један од најтежих спортова, али зараде бораца нису ни приближно као код фудбалера, већ су мизерно плаћени за оно што раде у рингу… Од овог спорта MMA борци не зарађују вртоглаве износе. Могу да зараде само вртоглавице.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у сарадњи са Одељењем за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду расветлили су паљење “БГ воза” у Батајници. Кривична пријава поднета је против шеснаестогодишњака… Апел малолетницима - Боље запалите негде возом, него да палите воз. Боље ћете проћи, док вам не прође воз.

Хипстер пореклом са југа Србије има велику кућну библиотеку. Недостаје му једино кућа, пошто и даље живи као подстанар у Миријеву.

Све тетке и тече, ујне и ујаци, стрине и стричеви личе једни на друге. По профилним фотографијама са весеља на друштвеним мрежама…

Писац текста : Јован Зафировић

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво