Читај ми!

Непобедиви боксери

Српски боксер Садам Магомедов бориће се данас против Мађара Копанија у категорији до 90 килограма за пласман у полуфинале и сигурну бронзу на Европском првенству у Београду. 

У ринг ће први пут на шампионату и четири наше боксерке, а једна медаља већ је осигурана, Душану Великићу је само преостало да жаргоснки речено ''изабере боју''. Бронза је већ осигурана, очекује се расплет. Током јучерашњег дана, српски боксери су забележили максималних пет победа.

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, налази се међу номинованим спортистима за награду Лауреус. Ђоковић би могао пети пут да понесе ово ласкаво признање, пошто је претходно био проглашаван најбољим 2012, 2015, 2016 и 2019. године. Директан пренос свечаности у Мадриду пратићемо на Првом програму наше телевизије од 20 часова. Српски тенисер је иначе данас започео 422. недељу на врху АТП листе.

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће вечерас у Подгорици екипи Студентског Центра од 18 часова и 30 минута у другој утакмици четвртфиналне серије регионалне АБА лиге. Звезда води са 1:0 у победама и са евентуалним тријумфом би заказала дуеле полуфинала са екипом Меге, која је са 2:0 елиминисала Цедевита Олимпију. Други полуфинални пар чине Партизан и Будућност.

Почеле су завршне припреме наших рвача уочи последњег квалификационог турнира за Олимпијске игре, који ће бити одржан у Истанбулу за двадесетак дана. Тим поводом, разговараћемо са селектором српске рвачке репрезентације Милорадом Докманцем.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво