Kineski čaj: Ključala voda i priprema čaja

Mirisi i ukusi čaja su u životu svakog Kineza izuzetno važni. Najcenjenije vrste čaja nastale su isključivo ručnom obradom. To ima poseban značaj, pa je zato i ritual pripreme ovog napitka važan. Svaki pokret, ugao, visina na kojoj je ruka, način sipanja…

Ceremonije pripeme i ispijanja čaja ponekad mogu trajati i četiri sata.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару