понедељак, 26. сеп 2022, 18:02
Znanje imanje- 21.8.2022.
Leto polako pruža ruku jeseni, a ovo je vreme kada svega imamo u izobilju i voća i povrća.
Vredni domaćini nude nam proizvode dobrog kvaliteta. Koji su troškovi proizvodnje i prerade i da li su za potrošače poskupljenja opravdana u Znanju imanju govore:
Mladen Petrović, agroekonomista sa Instituta za primenu nauke u poljoprivredi - o isplativosti povrtarske proizvodnje.
Vladimir Krstonošić iz Kikinde - kako su uljarice koje seje našle put do finalnog proizvoda - hladno ceđenih ulja.
Nikola Krnić, predsednik Udruženja "Kikindska ludaja", može li dulek da bude naš brend?
Jasmina Golubović, iz odeljenja za za privredu Bela Palanka o jedinstvenoj tkanici ukusa u korpi Istočne Srbije.
Stefan Veljković, nastavnik kulinarstva za koga je vrtka paprika inspiracija za nova kulinarska dostignuća.
Коментари