Znanje imanje- 6.6.2021.

Od njive do trpeze putuju naše ideje, znanje, posvećenost, odgovornost, snalažanje i uživanje. Radost stvaranja - valjalo bi da bude pokretač - svakog posla.

Proizvodnja hrane ima posebnu dimenziju. Mora da čuva zdravlje zemljišta, koje će da rađa zdravu biljku za ishranu zdravih životinja i ljudi. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:

Nastavnik Goran Božić iz Štipine kod Knjaževca, pored posla u školi održava porodičnu farmu, višnjik mu je za ponos.
Dejan Milosavljević iz Stare Kalne - čuva domaću rasu ovaca i nije odustao od koza. Očekuje goste sa delekog istoka, kad ćerka nauči kineski jezik.
Nadica Ćirić, prva je počela da prima goste u seoskom domaćinstvu ispod Babinog zuba na Staroj planini.
Marija Joksimović, povezuje Beograđane sa domaćinima podavalskih sela. Tako doprinosi ekonomiji opšte dobrobiti.
Milijan Stojanović iz Kosjerića, kuvar svetskog glasa, pronalazač, dobitnik Vukove povelje za životno dela.
Urednica i voditeljka: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару