Знање имање-7.11.2020.

Агроекономија нас учи како да искористимо могућноси у производњи хране и пронађемо најбоље место на тржишту.

Природни услови, знање, мотивација, амбиција, традиција у породици, и и организација - важне су карике које воде ка успеху. Такозвани мали произвођачи могу да остваре профит ако су део кооперативе која укрупњава производ, или ако традиционалне специјалитете нуде на трпези еко-етно туризма. Зато у овом издању Знања имања говоре:
Милијана Шеклер, из села Рудно са Голије, како је своје вештине преточила у породични бизнис и освојила награду "Јака жена".
Вукичевичи из Гуче, шта је све потребно да напредује и породица и посао и њихови кооперанти.
Драгослав и Мира Лалић из села Јасенице код Неготина, зашто су њихови сиреви од млека од беле козе важни на трпези винског туризма.
Милан Тешић из Јарка код Сремске Митровице, шта моће да унапреди четврта генерација повртара.
Јелена Јакши - филолог и мама, какви су изазови у веселим залогајима.
Уредница: Јасмина Никитовић Стојичић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару