Култура поднебља: Кувар из аустралијске шикаре, 5-15

Пустара у забаченој унутрашњости Аустралије... То је једна од најсушнијих области у свету. Температуре редовно премашују четрдесет степени.

Јалова природа је, међутим, хиљадама година отхрањивала домороце. Кувар Марк Олив, и сам абориџинског порекла, настоји да проникне у тајне ове дивљине. У кухињи Блек олив кетеринга, у Мелбурну, он припрема дегустацију током које ће гостима представити домородачку кухињу, зачине, али и ларве оса које још нису пробали.

Реприза, 07. децембар у  00:01

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару