Читај ми!

Selaković: SNS ne gomila probleme nego ih rešava

SNS i njen lider Aleksandar Vučić pokazali su da rešavaju probleme, ne gomilaju ih, ne zapuštaju privredu i državu, nego gledaju kako probleme da rešavaju, poručio je u Surdulici potpredsednik naprednjaka Nikola Selaković.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković kaže da je ta stranka pokazala da ne gomila probleme već da ih rešava.

Selaković je u razgovoru sa građanima Surdulice naveo da je izborna kampanja u svakom slučaju drugačija od prethodnih, da je najkraća i najjeftinija i da se i time pokazuje briga za građane.

Kampanja SNS-a je, tvrdi Selaković, drugačija u odnosu na ostale jer njen lider, funkcioneri i aktivisti nisu prezali od toga da idu tamo gde je ljudima najgore, ugledajući se na Aleksandra Vučića koji je to radio i pre kampanje.

Vučić je time, ističe Selaković, pokazao da je SNS stranka koja rešava probleme, ne gomila ih, ne zapušta privredu, državu, nego gleda kako probleme da rešava.

Selaković je rekao da su to problemi koji su 100 odsto nastali kada SNS nije bila na vlasti, ali ozbiljno pristupa rešavanju svih problema.

"Smatram da smo pokazali kako se ozbiljno rukovodi državom i ozbiljno razgovara i sa političkim neistomišljenicima i kako ozbiljno treba da se ponaša i u predizbornoj kampanji" rekao je Selaković.

Korupcija bila i da i dalje jeste zastupljena u pravosuđu, u privrednom sektoru.

Selaković je naveo da je reforma i borba protiv korupcije jedan od ciljeva i nužnost kako bi se vratilo poverenje ne samo građana u državu već i naših inostranih partnera i prijatelja u Srbiju.

U nastavku kampanje Selaković je posetio i Niš gde je rekao da samo društvo koje se reformiše i menja može da računa na svoju budućnost.

Selaković je, u razgovoru sa mladima SNS u centru Niša, naveo da je "ono društvo u kome svi misle da rade sjajno i niko ne želi da promeni nešto, osuđeno na propast."

On je pozvao građane Srbije da 16. marta izađu na izbore i podrže put ozdravljenja srpske privrede i srpkog društva kroz podršku politici Aleksandra Vučuća i SNS.

Selaković je rekao da mu je SNS pružila šansu da ono što je učio i u čemu je postizao uspehe prenese i u upravljanje državom, kao i da nije jedini u tome, već da je to i primer ministra finansija Lazara Krstića koga je država pozvala da se vrati.

"Primer Lazara Krstiće pokazuje šta treba da radimo u budućnosti, da vraćamo naše ljude iz inostranstva, ali i da ne zaboravimo one mlade koji su ovde", kazao je Selaković.

On je napomenuo da porukom mladima ne izopšta one starije i penzionere koji su gradili Srbiju i koji ne smeju nikako da trpe zbog teške situacije u kojoj se država i narod nalaze.

"Stariji, zajedno sa mladima, najsvesniji su potrebe da se društvo mora reformisati", dodao je Selaković.

понедељак, 22. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару