Читај ми!

Popović: Imamo plan razvoja infrastrukture

DSS ima plan razvoja komunalne infrastrukture u Beogradu za narednih deset godina građani će taj program i njegovo ispunjenje moći da kontrolišu, kaže kandidat za gradonačelnika Aleksandar Popović. Ponosni smo na ono što smo tokom kampanje govorili i na ono što smo u njoj uradili, poručuje Popović.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović kaže da su u toj stranci ponosni što su tokom izborne kampanje izneli plan razvoja komunalne infrastrukture vodovoda, kanalizacije, puteva, školske mreže i ambulantske mreže.

Popović je, obraćajući se Beograđanima ispred Skupštine grada Beograda, naglasio da imaju plan razvoja infrastrukture za narednih deset godina i da će građani taj program i njegovo ispunjenje moći da kontrolišu.

"Došli smo do kraja još jedne izborne kampanje za Skupštinu grada Beograda. Ponosni smo na ono što smo u njoj govorili i na ono što smo u njoj uradili. Ponosni smo na činjenicu da smo na internetu objavili svoj izborni program", naglasio je Popović.

Dodao je da su ponosni na to što su jedini rekli da će vratiti pozornike na beogradske ulice, kao i da su jedini rekli da je Prihvatilište za decu i omladinu u Beogradu zajednička sramota svih nas.

"Ponosni smo na to što smo jedini rekli da ćemo napraviti kancelariju za pitanja veterana i da ćemo stipendirati decu palih boraca", rekao je Popović.

Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda je podsetio da su govorili o gerontodomaćicama i da će napraviti još jedan gerijatrijski dom u Beogradu, kao i da će se baviti problemima majki i napraviti centar za majke u gradu.

"Ponosni smo na to što smo govorili o socijalnoj stanogradnji, o podršci malim i srednjim preduzećima, što smo predstavili realan program razvoja poljoprivrede u gradu, govorili o tome da želimo prazne fabričke hale da napunimo i da u njima organizujemo proizvodnju, što smo govorili o javno privatnom partnerstvu kao izvoru novih radnih mesta u Beogradu", naglasio je Popović.

Govoreći o predizbornom programu on je podsetio da će se zalagati za školski sport, za očuvanje ćirilice, da će raditi na razvoju kulture u gradu i programu zaštite životne sredine.

"Ponosni smo na činjenicu što smo rekli da ni jedno jedino drvo više neće biti posečeno zbog interesa građevinskih investitora", zaključio je Popović.

понедељак, 22. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару