Читај ми!

SNS: Đilas ne zna šta je dobro za Srbiju

Žao mi je što od Dragana Đilasa i DS-a čujemo samo reči mržnje i uvrede na račun Aleksandra Vučića i SNS-a, a suštinski ništa za građane Srbije, ocenio funkcioner Nebojša Stefanović, posle optužbi demokrata da je kredit od UAE prevara.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je povodom ocene Demokratske stranke da je "kredit od UAE još jedna prevara Aleksandra Vučića i SNS-a", da ne može da veruje da postoje ljudi kao što je Dragan Đilas koji ne mogu da prepoznaju dobre i pozitivne stvari za Srbiju.

"Kredit od UAE omogućava da privreda živne i da skupe kredite zamenimo jeftinijim, da plaćamo manje kamate, a da taj novac kojim bi plaćali skuplje kamate usmerimo u privredu Srbije", rekao je Stefanović novinarima u Kraljevu.

"Žao mi je što od Dragana Đilasa i DS-a čujemo samo reči mržnje i uvrede na račun Aleksandra Vučića i SNS-a, a suštinski ništa za građane Srbije", rekao je Stefanović.

Kaže da ne vidi šta to DS danas nudi građanima, osim demagoških fraza, i da se od njih nije mogla čuti nijedna konkretna mera.

"Žao mi je što Dragan Đilas, koji je veoma dobro prošao dok je bio na vlasti i pobrinuo se da njegove kompanije veoma dobro posluju a on postane bogat i imućan čovek, nije prepoznao da bi trebalo da uradi nešto i za građane Srbije", rekao je Stefanović. 

Stefanović je u nastavku kampanje posetio i Pirot, gde je obišao sedište stranke i porodilište.

"Za nas je posebno bitna sigurnost i stabilnost za socijalno osetljive grupe, pre svega mislim na penzionere'', rekao je Stefanović i poručio penzionerima da se ne sekiraju, jer će penzije biti isplaćivane.

''SNS je garant da će penzije biti isplaćivane i nemojte da se sekiraju da li će poštar 1. ili 5. u mesecu doći na vrata'', istakao je Stefanović i dodao da isplatu penzija ta stranka garantuje jakom ekonomijom, dovođenjem investitora - "Mišlenom", "Džonson elektrikom" i "Mercedesom" koje dovodimo u ovu zemlju.

On je rekao i da su podigli "Er Srbiju", koja je bila ruina od firme.

Poslednji avion u JAT-u kupljen je 1986. godine i niko više nije hteo da se vozi tom kompanijom, naveo je Stefanović.

On je dodao da "Er Srbija" ima 65 posto više putnika nego prethodnih godinu dana i zahvaljujući tome više se ne bacaju pare na subvenciju tog preduzeća, već se te pare upotrebljavaju za druge kompanije, za puteve, za rast ekonomije naše zemlje", naveo je Stefanović.

уторак, 23. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару