Читај ми!

Šarović: Patriotski blok kao alternativa

Srbijom već 14 godina vladaju proevropski režimi, rekao zamenik predsednika SRS-a Nemanja Šarović i dodao da jedinu alternativu tome predstavlja patriotski blok okupljen oko SRS-a, koji pored te partije čine i Pokret "Obraz" i SNP "Naši".

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović rekao je da Srbijom već 14 godina vladaju proevropski režimi i da jedinu alternativu tome predstavlja patriotski blok okupljen oko SRS-a, koji pored te partije čine i Pokret "Obraz" i SNP "Naši".

Šarović je u izjavi Tanjugu, uoči predizbornog skupa u Kruševcu, rekao da je posledica politike proevropskih stranaka to što se u Srbiji sve teže živi i da je jasno da će, ukoliko ne dođe do promene državne politike, Srbija nastaviti da propada i nacionalno i ekonomski.

"Bez obzira na to što su pričali u opoziciji i (Vojislav) Koštunica i (Zoran) Đinđić i (Boris) Tadić, a sada i ovaj poslednji režim Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, isto su svi radili kada su bili na vlasti. Ispunjavali su slepo naloge koji su stizali iz Brisela i Vašingtona", kaže Šarović.

Dodao je da su posledice navodnog trijumfa politike tih partija pljačkaška privatizacija, to što je 90 odsto građana pretvoreno u žrtve tranzicije, kao i više od million nezaposlenih.

Ističe da je SRS dosledna stranka i da se već 24 godine zalaže za iskrenu saradnju sa tradicionalnim istorijskim saveznikom Rusijom, kao i da to nije samo način za povratak KiM, već i način za ekonomski oporavak.

"Mi vidimo da drugi pričaju o toj saradnji sa Ruskom Federacijom, pre svega pred izbore, a do juče su govorili i Kosovo i Evropska unija, kada je to propalo danas pričaju o političkoj neutralnosti, a to u prevodu znači - ni Kosovo, ni Evropska unija, dok Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i njima bliski pokušavaju da nas ubede kako se može sedeti na dve stolice", smatra Šarović.

Šarović: Jedino nas ne finansiraju tajkuni

Kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske radikalne stranke, "Obraza" i "SNP Naši" Nemanja Šarović u razgovoru sa Voždovčanima poručio je danas da je suština pljačke vezane za projekat "Luka Beograd" da se otme gradsko građevinsko zemljište.

"U tadašnjoj priči o Beogradu na vodi i ovoj današnjoj priči o Diznilendu na vodi jedino je pitanje ko je taj koji pljačka građane, da li će to biti Vučićevi ili Đilasovi tajkuni. Oni vide plen za pljačku i od toga neće odustati," rekao je Šarović.

"Jedino mi srpski radikali možemo da im se suprotstavimo, zato što jedino nas ne finansiraju", rekao je Šarović, prenosi u saopštenju SRS.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару