Читај ми!

Stefanović: SNS ima plan za jačanje ekonomije

SNS ima konkretan plan i viziju kako da ojača ekonomiju Srbije, obezbedi više radnih mesta i da država bude uspešnija, poštenija i efikasnija, rekao potpredsednik te stranke Nebojša Stefanović.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je u Kragujevcu da ta stranka ima konkretan plan i viziju kako da ojača ekonomiju Srbije, obezbedi više radnih mesta i da država bude uspešnija, poštenija i efikasnija.

Stefanović je, na konferenciji za novinare, poručio političkim protivnicima "da se vrate u zimski san, u drugovanju sa tajkunima".

Prema njegovim rečima, SNS je spreman i hoće da preuzme odgovornost, da se bori za više radnih mesta, za mlade ljude, kojima je poručio da ne treba da napuštaju Srbiju već da svojim obrazovanjem zemlji pomognu da ide napred.

"Kada slušam političke protivnike, kao da su došli iz bajke o uspavanoj lepotici i posle 10, 12 godina se probudili i odjednom shvatili da nisu odgovorni za vreme koje su proveli u vlasti - kad su tajkuni preuzeli ekonomiju zemlje, što je korupcija sinonim za Srbiju, što narod živi teško, a država ima velike probleme", rekao je Stefanović.

On je istakao da se SNS zalaže za konkretne projekte, mere ekonomskog podsticaja i razvoja i da hoće da obezbedi, kako je rekao, kroz zapošljavanje mladih ljudi da Srbija ide "dramatično napred u ekonomske reforme".

"To je naš zadatak i nećemo praviti nikakve kompromise u borbi protiv korupcije i kriminala", naglasio je Stefanović i dodao da će SNS, predvođen Aleksandrom Vučićem, ogromnu energiju uložiti u otvaranje novih radnih mesta, kao što je ogromnu energiju uložio i u borbu protiv korupcije.

On je dodao da će SNS ogromnu energiju uložiti i u transformaciju zemlje za promenu svesti građana koji treba da shvate da moramo da radimo više.

Stefanović je posetio fabriku "Zastava oružje", a razgovarao je i sa građanima drugih šumadijskih opština.

Član predsedništva Srpske napredne stranke Milan Bačević rekao je u Boru da je SNS spreman da ispuni ono što obeća, a da narod posle izbora ima pravo da traži da se ta obećanja ispune.

Narod u Srbiji traži posao, hleb, dobro obrazovanje, zdravstvenu zaštitu i ima pravo da živi bolje, kao i pravo da od onih koji su najjači najviše traži i očekuje, poručio je Bačević posle sastanka sa opštinskim odborom SNS u Boru.

On je rekao da, ako se posle izbora pokaže da je SNS najjača stranka, izrazivši uverenje da će ona to i biti, onda građani sa još više prava "mogu da traže da se ispuni sve ono što je obećano u izbornoj kampanji".

"Od vas očekujemo podršku i poverenje" koje je, kako je rekao, "najveći kapital s kojim ta partija izlazi na predstojeće izbore".

уторак, 23. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару