Читај ми!

Đilas: SNS nije ispunio nijedno obećanje

Dragan Đilas rekao da je SNS došla na vlast lažima i da ništa od obećanja nije ispunila. Samo glas dat DS-u neće otići SNS-u, rekao predsednik DS-a na konvenciji u Valjevu.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je na konvenciji u Valjevu da je samo glas dat listi "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju" glas koji sigurno neće otići SNS-u, dodajući da DS ima kapacitet, snagu i ljude da pokrene Srbiju.

"SNS je došla na vlast lažima i to je nastavila. Obećavali su nam jeftiniju struju, milijarde stranih investicija, nova radna mesta, fabrike koje će graditi Arapi... Ništa od toga nije ispunjeno. Kad bi svakog od njih priključili na poligraf on bi eksplodirao od količine laži i izmišljotina", rekao je Đilas.

On pozvao predstavnike vlasti da pokažu bar jednu dobru meru koju su doneli u poslednje dve godine.

"Imamo plan da ona sredstava što imamo u budžetu uložimo u oblasti gde možemo da napravimo rezultat. Umesto 600 miliona evra za otpremnine bolje da te pare uložimo u 20 gradova u Srbiji i pokrenemo privredu", rekao je Đilas.

"Čitam da najavljuju smenu direktora Železnice. Ja ih pitam ko ga je postavio. Ne može čovek koji je kupio diplomu u 53. godini, sa radnim iskustvom u STR u Grockoj da vodi firmu od 20.000 ljudi. Takvi ljudi ne mogu da pokrenu ovu zemlju", naveo je lider DS-a.

Đilas je podsetio da je DS osnovana pre 24 godine da bi se borila protiv vlasti jednog čoveka i da bi Srbija postala pristojna zemlja.

"Onaj ko ne shvata da je DS veća od svakog pojedinca on ni ne shvata šta je DS. Nema nijednog pojedinca osim Zorana Đinđića koji je stranci više dao nego ona njemu. Ne postoje zelena i žuta DS već samo žuta, jedna jedina Demokratska stranka", zaključio je Đilas.

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić je poručio da ta stranka na ovim izborima nema samo političku već i civilizacijsku misiju da od Srbije napravi bolje mesto za život.

On je podsetio na sva neispunjena obećanja SNS i naveo da je DS meta napada jer jedina ne pristaje na ono što rade naprednjci i neće sa njima u koaliciju.

"Suočavamo se ne samo sa napadima tabloida i već i izmišljenim istraživanjima javnog mnjenja. Očekujem da do kraja kampanje objave da ni Dragan Đilas neće glasati za DS i da ćemo svi zajedno glasati za Aleksandra Vučića", rekao je Pajtić.

Potpredsednica DS Nataša Vučković izjavila je da se ta stranka uvek borila za prava žena, da je svuda gde je bila u poziciji donosila mere kojima je položaj žena menjan na bolje i da će to raditi i ubuduće.

среда, 24. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару