Читај ми!

URS, JS i SPO podržavaju Tadića

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije, lider Jedinstvene Srbije i SPO-a odlučili da podrže Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora.

Ujedinjeni regioni Srbije, u drugom krugu predsedničkih izbora, podržaće predsedničkog kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, odlučeno je na sednici  Predsedništva URS-a.

"Predsedništvo URS-a je odlučilo da u drugom drugu predsedničkih izbora podrži Borisa Tadića", navedeno je u saopštenju.

Gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića i čestitao mu kao "novom starom predsedniku Srbije".

Marković je, na Tadićevom predizbornom skupu u Jagodini, podsetio da je poslednja vlada i prva u novijoj istoriji koja je izdržala pun mandat, da je uspela da od Srbije napravi državu političke stabilnosti, i da takva politika treba da bude nastavljena.

"Želim da pozovem građane Srbije, ne samo one koji su glasali za koaliciju SPS-PUPS-JS, da glasaju za budućeg predsednika Borisa Tadića. Ja imam to pravo zato što su me priznale moje komšije, i ako mi Jagodinci sa kojima sam odrastao veruju, mogu da pozovem i celu Srbiju da glasa za Borisa Tadića.

Prema njegovim rečima, posle godina ekonomskih iskušenja i strani investitori su upravo zahvaljujući dosadašnjem presedniku Borisu Tadiću počeli da dolaze u Srbiju.

"Nekada sam govorio da se patriotizam ne sipa u traktore, sada kažem da se status kadidata za članstvo u EU sipa u nova radna mesta i zato moramo da glasamo za predsednika Borisa Tadića", rekao je Marković.

Srpski pokret obnove podržaće u drugom krugu predsedničkih izbora kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, izjavio je lider SPO-a Vuk Drašković.

"SPO će u drugom krugu predsedničkih izbora podržati Borisa Tadića i verujem da će to učiniti i svi članovi i pristalice SPO", rekao je Drašković agenciji Tanjug. Predsednik Srpskog pokreta obnove je naglasio da je ta podrška je principijelna.

"Ova podrška je principijelna, jer se sa Borisom Tadićem za cilj evropske Srbije borimo zajedno još od 1990. godine", rekao je Drašković.

Lider LDP-a i "Preokreta" Čedomir Jovanović, podršku Borisu Tadiću je najavio sinoć, podsetivši da je njega, u drugom krugu predsedničkih izbora, podržao i 2008. godine.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ima više šansi od svog protivkandidata Tomislava Nikolića iz Srpske napredne stranke da pobedi u drugom krugu predsedničkih izbora u Srbiji.

Dodik je za Radio-televiziju RS ocenio da Tadićeve šanse leže u koalicionom kapacitetu koji ima njegova stranka, dodajući da će od ishoda predsedničkih izbora zavisiti i izbor nove Vlade Srbije.

среда, 31. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару