Читај ми!

Regionalna hronika, 18. april

Kandidat SRS za gradonačelnika Kragujevca obišao MZ Aerodrom. Komunistička partija predstavila odborničku listu u Šapcu, a Koalicija SPS-PUPS-JS u Nišu podnela listu kandidata za gradsku skupštinu. Preokret održao konferenciju za novinare u Valjevu, a u Nišu Gradski odbor SNS-a.

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Kragujevca Nataša Jovanović posetila je Mesnu zajednicu Aerodrom u Kragujevcu i u razgovoru sa meštanima najavila je da će prioritet te stranke, po dolasku na vlast, biti rešavanje infrastrukturnih problema tog dela grada, pre svega reforma sistema zdravstvene zaštite. Ona je rekla da će, kada postane gradonačelnik, inicirati izgradnju gradske bolnice u naselju Aerodrom.
koja jenephodna Kragujevcu.

Radikali u Kragujevcu najavljuju uređenje zelenih provršina, izgradnju dečjih igrališta  i obnovu školskih i predškolskih ustanova.

Koalicija Veroljub Verko Stevanović - Zajedno za Kragujevac - URS

U Koaliciji "Zajedno za Kragujevac" ocenjuju da je dolazak Fijatovih dobavljača u Industrijsku zonu u Grošnici, potpuno izmenio izgled tog naselja. 

Uređene su četiri nove saobraćajnice, a kako navodi kandidat za poslanika sa liste "Veroljub Verko Stevanović - Zajedno za Kragujevac - Ujedinjeni regioni Srbije" Nebojša Zdravković, uskoro će biti završene i pešačke staze, kompletna rasveta i tri nova mosta. Time će naselja Grošnica, Ćava, Veliko Polje i Erdeč kompletno rešiti problem infrastrukture, kažu u "Zajedno za Šumadiju". Prema Zdravkovićevim rečima, cilj Ujedinjenih regiona Srbije je da svi građani imaju iste uslove za život, a sva naselja u Kragujevcu i Srbiji budu jednako razvijena.

Šabac: predstavljanje odborničkih kandidata Komunističke partije              

Predstavljajući odborničke kandidate, rukovodstvo Komunističke partije poručilo je Šapčanima da će vratiti u državno vlasništvo "Zorkine" fabrike koje nisu privatizovane, a ulicama i ustanovama stara imena. Kandidat KP za odbornika Miloš Lukić rekao je da će preispitati rad svih javnih preduzeća, obim njihovih troškova, partijsko zapošljavanje, da će otpustiti bivše direktore koji su ostali u javnim preduzećima i smanjiti troškove.

Na sednici kojoj je prisustvovao i predsednik Komunističke partije Josip Broz rekao je da su njihovim izlaskom na izbore građani dobili nadu da će vratiti oteto i obnoviti zemlju.

Valjevo: Preokret ima osmišljenu strategiju komunalne politike

Valjevski Preokret tvrdi da aktuelna vlast u tom gradu nema osmišljenu strategiju komunalne politike, jer umesto gradskog parlamenta o razvoju odlučuju partijski direktori.

Preokret, kako je rekao kandidat za gradonačelnika Valjeva Žarko Kovač, ima rešenje i zalaže se da direktori preduzeća budu izabrani na konkursu po najboljim razvojnim projektima, a ne prema stranačkoj pripadnosti.

Niš: Koalicija SPS-PUPS-JS predala listu kandidata za gradsku skupštinu

Koalicija SPS-PUPS-JS predala je listu kandidata za Skupštinu grada Niša. Socijalistička partija Srbije nema kandidata za gradonačelnika Niša, a prvi na listi je prof. Mile Ilić.

Mile Ilić je rekao da se ciljevi oko kojih se koalicija okupila pre četiri godine nisu promenili, i da su to i dalje rešavanje problema zapošljavanja, ubrzani razvoj grada i aktivna socijalna politika. Ilić je rekao da su u koaliciji ubeđeni da će imati najbolji mogući rezultat i da su špekulacije o podelama unutar SPS-a i koalicije netačne.

SNS će se baviti rešavanjem problema građana

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu navodi da u ovom trenutku
u Srbiji štrajkuje preko 10.000 zdravstvenih radnika i da oni, kako je rekao Zoran Perišić, predsednik Gradskog odbora SNS-a, ne zaslužuju takav tretman države.

Niški naprednjaci kažu da će se rešavanjem problema od vitalnog interesa građana baviti od prvag dana svog mandata.

четвртак, 01. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару