Читај ми!

Porodična tragedija u Vraniću

Tročlana porodica iz Vranića kod Beograda pronađena mrtva u svojoj kući. Najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, nezvanično saznaje RTS.

U porodičnoj kući u Vraniću kod Beograda pronađena je mrtva tročlana porodica - otac, majka i sin, saznaje RTS.

Kako nezvanično saznajemo Dragan S. (52) ubio je svog oca (81) i majku (78), a potom izvršio samoubistvo, koristeći sekiru i nož.

Tela je danas oko 16 časova pronašao drugi sin ubijenih.

Komšije kažu da je Dragan S. bio miran i nenasilan i da ništa nije ukazivalo na tragediju. Porodica je poslednji put viđena u ponedeljak.

Doktor Slobodan Gavrilović iz barajevske Hitne pomoći, čija je ekipa prva stigla na mesto tragedije, rekao je za RTS da su prijavu dobili od policije.

Gavrilović napominje da je sin bio registrovan duševni bolesnik i da je nedavno upućivan u bolnicu "Laza Lazarević", ali da tamo nije zadržan.

Policija je obavila uviđaj.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи