Вучић: Шарић ускоро пред лицем правде

Александар Вучић је најавио да ће нарко-бос Дарко Шарић наредних седмица бити приведен правди. Вучић каже да ће ускоро бити познати и одговорни за смрт Ранка Панића.

Први потпредседник Владе Србије и координатор служби безбедности Александар Вучић најавио је данас да ће нарко-бос Дарко Шарић наредних седмица бити приведен правди.

"Четири или пет година је на слободи Дарко Шарић. Ја вас уверавам да у недељама које долазе Шарић више неће бити на слободи", рекао је Вучић на конвенцији СНС-а у Аранђеловцу.

Вучић је додао да ће ускоро бити познати и одговорни за смрт Ранка Панића.

"Иако је било безброј покушаја да се сакрије истина, да се све склони под тепих, у недељама пред нама биће откривени они који су одговорни за смрт Ранка Панића. После тога тешко да ће моћи да се сете ствари које смо обећали а нисмо испунили", рекао је Вучић.

Лидер СНС-а је рекао да Србија први пут успева да избегне све замке које међународна политика испред нас поставља и упозорио да би нас један дан хаоса вратио деценију уназад.

"По први пут у модерној српској историји, а уверен сам да то народ види, паметно и мудро избегавамо све замке које међународна политика испред нас поставља, зато што нам је један једини циљ, не да се јуначимо, а показали смо много пута храброст, већ да гледамо како да извучемо све најбоље за наш народ и нашу земљу, и да не страдамо, већ да радимо више и живимо боље", рекао је Вучић.

Он је позвао све оне који се залажу за спровођење лоших сценарија, паљења, рушења... да покажу мало више бриге и љубави према сопственој држави, јер све би што би спалили и рушили народ би морао поново да диже.

"Само један дан хаоса враћа нас 10 година уназад. То говори колико су неодговорни ти људи", рекао је Вучић и подсетио да је и када се доносила одлука о паради поноса рекао да само треба замислити шта би било да у свет оду слике разбијених глава стакала, излога...

Он је запитао ко би вратио онда поверење у земљу и додао да нама треба слика мирне Србије, људи који раде и добро живе.

Вучић је, говорећи о економској ситуацији и зајму од УАЕ, прецизирао да Србија годишње плаћа само на камате милијарду и 50 милиона евра и да је то оно што су претходници опставили грађанима, а сада питају откуда две милијарде дефицита.

"То Србија мора да зна" рекао је Вучић и додао, на примедбе да је обећавао три милијарде зајма: "Донећу и три милијарде долара, а они нека уштеде бар 30.000".

За напредак важна снага руководства

Нешто раније, лидер Српске напредне странке боравио је у Тополи одакле је поручио да је за Србију и њен економски развој потребна политичка стабилност и истакао да је изузетно важна снага руководства која једну земљу може да вуче напред или у пропаст.

Вучић је у порти Карађорђеве цркве поручио да ће се наставити борба против криминала и корупције како би се свима показало да се не исплати пљачкати.

Он је напоменуо да је Србија постала поуздан партнер и да је то политика која ће држави омогућити више пријатеља.

Указујући још једном на потребу политичке стабилност и да Србији није потребан босански или украјински сценарио Вучић је поручио да "мотке ником нису добро донеле осим ако су уперене против агресора".

"Они који мисле да моткама решавају ствари нека узму оловке у руке" рекао је Вучић и позвао грађане да изађу 16. марта на изборе.

Он се позвао и на речи председника Србије Томислава Николића који је пред изборе увек говорио да се "дотерамо на дан избора и изведемо све своје на гласање".

Потпредсеник СНС-а Никола Селаковић казао је да исто онолико колико им је киша недостајала да натопе своја поља тако је Србији до пре годину и по дана, недостајало оно што грађане боли више од празног стомака, а то је правда.

Председник НС-а Велимир Илић указајући да су се окупили на значајном месту где је народ предао барјак Карађорђу да га води, а да данас грађани Србије тај барјак дају Вучићу како би било боље и сељаку и пензионеру...

Председник Извршног одбора СНС-а Радомир Николић је рекао да у Србији постоје политичари који се као хоботнице са пипцима држе за фотељу, друге ставили у џепове грађана,а трећим броје новац испод стола због чега народ нема посла, села одумиру а народ нема поверења у институције.

уторак, 23. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару