Читај ми!

ДС: Социјални бунт ако СНС остане на власти

СНС упропастио све чега се дохватио током претходне две године, каже функционер ДС-а Борислав Стефановић и истиче да Србији прети босански и украјински сценарио социјалног бунта, ако напредњаци остану на власти.

Члан Председништва ДС-а Борислав Стефановић рекао је да је СНС упропастио све чега се дохватио током претходне две године и да Србији прети босански и украјински сценарио социјалног бунта, ако напредњаци остану на власти.

Стефановић сматра да ће грађани 16. марта имати лак избор - они којима је у протекле две године било добро гласаће за СНС, а они којима није треба глас да дају ДС-у који је, како је рекао, једина опозициона партија у Србији.

Стефановић је Танјугу рекао да је обишао Ваљево, Осечину, Лајковац и околна села, где је разговарао са грађанима и члановима ДС-а, као и са члановима Градског одбора у Ваљеву.

Према његовим речима, некомпетентна власт напредњака не нуди ништа осим демагогије, а за две године власти СНС је упропастио све чега се дохватио, а ДС једини има јасан програм који може да донесе нова радна места.

Стефановић је нагласио и да није добро успостављање ауторитарног режима, у којем би један човек одлучивао о свему, а говорећи о периоду који је странка оставила иза себе, истакао да су те тешкоће ојачале ДС.

"У њој су остали компетентни људи, који су се у странку учланили јер верују у програм и идеологију коју нуди", закључио је Стефановић.

ДС: Нервозне реакције СНС-а 

Демократска странка саопштила је да су реакције представника СНС нервозне и непримерене и да доказују да истина највише погађа и боли.

"Представницима СНС није било довољно што су најпре издали саопштење, а потом се изјавама огласили Небојша Стефановић, Зоран Бабић, чак и неки који су на њиховој изборној листи, већ су организовали и ванредну конференцију за медије", наводи се у саопштењу.

Демократе оцењују да грађани јако добро знају ко данас користи говор мржње када каже да је потребно "искоренити семе зла које персонификују Мишковић и Ђилас" или да је Бојан Пајтић "диктатор", а ми из Демократске странке "мрзитељи Србије", а ко са друге стране износи истину о "успеху" двогодишње владавине СНС-а.

"Истину коју на својој кожи осећа на жалост сваки грађанин ове земље, осим ако није један од 30 хиљада чланова СНС које су запослили у јавним предузећима којима газдују", наводи ДС.

уторак, 23. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару