Читај ми!

Марковић: РРА запретила затварањем "Палме плус"

РРА запретила затварањем јагодинске ТВ "Палма плус", каже власник тог медија и лидер ЈС Драган Марковић Палма. Можете да затворите "Палму плус", али не можете да сакријете дела која смо ми урадили, поручио Марковић.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, чланице Коалиције СПС, ПУПС, ЈС, изјавио је вечерас да је Републичка радиодифузна агнеција (РРА) запретила затварањем јагодинске телевизије "Палма плус", чији је власник.

"Могу нас затворити, али наша дела не могу сакрити", поручио је Марковић.

Он је рекао да га је звао један функционер РРА и запретио му одузимањем дозволе за рад ТВ "Палма плус".

"Они су задужени да прате телевзије колико приказују оно што политичари говоре и обећавају у предизборној кампањи, а рекао ми је да ако не смањимо време емитовања до среде, онога што смо урадили у Јагодини, да ће ТВ 'Палма плус' одузети дозволу за рад", рекао је Марковић на предизборном скупу у Месној заједници Кочино Село код Јагодине.

"Рекао сам том господину: Ви можете да затворите ТВ 'Палма плус', али не можете да сакријете дела која смо ми урадили. Не можете да сакријете да се овде води рачуна о сваком човеку, о младим људима, деци у предшколским и школским установама, трудницама, пољопривредницима, пензионерима, спортистима, Ромима, социјано угроженима", рекао је Марковић, поздрављен бурним аплаузом у препуном Дому културе.

Шта ми то приказујемо, шта ми то радимо против државе, запитао је Марковић.

Марковић је рекао и да му је из РРА поручено да треба скратити дужину прилога, уз напомену да је донета одлука да се дужи прилози могу емитовати само после 23 сата.

"Заборављате да људи на селу тада иду да спавају. Нису они ти који спавају по цео дан, а око 23 сата излазе у шетњу. Гледам данас, пошто морам да пратим ове велике телевизије, сви обећавају инвеститоре, па где сте били до сада, како то сада када су расписани избори, сви несто обећавате", рекао је Марковић.

Он је оценио да се они који то говоре "сигурно сами себе стиде".

"Гладам и ови у Београду се сетили да примају грађане, исто као код нас у Јагодини, народ се смразава напољу. Нисам патентирао оно што радим, али због неких политаичара требао сам да то петентирам да не могу да преписују од мене", рекао је он.

"На нама је да запослимо незапослене, да помогнемо онима којима је помоћ потребна, да и даље ствармо услове за бољи живот, за спорт. То ова коалиција са Ивицом Дачићем, номинованим за Новелову награду, са Јованом Кркобабићем великим борцем и заштитиником пензионера и самном, другим човеком по популарности у Србији, може", закључио је Марковић.

понедељак, 22. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару