Марковић: Беч нам завиди на социјалном програму

Хоћу да будем министар ако коалиција СПС, ПУПС, ЈС освоји најмање 30 одсто гласова у парламенту и прође наш програм, рекао је Драган Марковић. Беч завиди Јагодини на социјалном програму, истиче лидер ЈС.

Председник Јединствене Србије, чланице Коалиције СПС, ПУПС, ЈС, Драган Марковић - Палма, изјавио је да ће бити министар у будућој Влади ако ова коалиција освоји најмање 30 одсто гласова и "прође наш програм".

"Нудили су ми два три пута да будем министар, ја хоћу да будем министар ако наша коалиција освоји најмање 30 одсто гласова у парламенту и прође наш програм", рекао је Марковић на предизборном митингу у Месној заједници Драгоцвет код Јагодине.

Марковић се нада да ће ЈС имати више гластова, и објашњава да када се сабере 95 одсто гласова из Јагодине и оних други које ће добити по Србији.

"Нећемо да нам као сада неки странци буду саветници, хоћемо наше људе са искуством у привреди, просвети, пољопривреди, нећемо министра пољопривреде који је живу краву видео само у предизборној кампањи а њиву када је ишао у криволов", рекао је Марковић.

Говорећи о, како је рекао, онима, који говоре сада у кампањи да ће несто направити, да ћемо живети много боље", Марковић је рекао да су то приче које смо слушали годинама, и нису их реализовали.

Марковић је истакао да програм СПС, ПУПС, ЈС није медијска свађа, међу највећим партијама, које ће на ком месту бити после избора, "ми причамо шта смо урадили и шта ћемо урадити".

"Доста је више тих политичких свађа по кампањама, прво реци шта си урадио док си био на власти, шта ћеш урадити ако победиш, а на трећем месту нека буде критика других", поручио је Марковић колегама политичарима.

Марковић је затражио да се доносе закони који ће се примењивати, који ће подстицати запошљавање, унапређивати државу, "а не за фиоке".

"Нисмо дошли вечерас са сумњом да ћете гласати за нас, јер то ћете урадити сигуран сам, осим оних који у другим партијама имају некога кума, брата, јер овде у Јагодини се постује кумство''.

Јединствена Србија неће замерити ако гласате за кума или брата, рекао је Марковић.

''Ми треба да радимо да доводимо још инвеститоре, да стварамо нова радна места, Јагодина је сада градилиште које не постоји у Србији, са крановима, дизалицама, у овом тренутку се граде комплекси који обезбеђују услове за запошљавање младих људи, за редовне пензије, истако је Марковић.

Марковић је истакао и да је "Јагодина једини град у Србији где чланови Извершног одбора не примају плате, а ни чланови Управних одбора, немамо кафанске рачуне, не купујемо скупе аутомбиле, завиди нам Беч на социјалном програму".

понедељак, 22. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару