Читај ми!

Dan koji smo čekali, Srbija protiv Brazila, Kamerun izaziva Švajcarsku, Portugalija i Urugvaj na terenu

Petog dana Svetskog prvensta na programu su mečevi u grupama G i H. Dan otvaraju Švajcarska i Kamerun, slede dva duela Grupe H, Urugvaj se sastaje sa Južnom Korejom, potom Portigalija i Gana. Na kraju dana spektakl, Srbija igra protiv Brazila. Sve mečeve pratite na programima RTS-a.

Srbija počinje učešće na Svetskom prvenstvu protiv petostrukog šampiona sveta Brazila u meču Grupe G. Isto kao i pre četiri godine u Rusiji, kada su igrali u trećem kolu, isti je i sudija - Alireza Fagani. Sastavi su izmenjeni, a naša selekcija sa mnogo više samopouzdanja ulazi u ovaj duel.

"Orlove" očekuje težak meč sa neugodnim i opasnim rivalom, koji zna da kazni sve greške protivnika. Ipak i naša selekcije ima svoje adute koje će pokazati na terenu.

Brazil u duel ulazi kao favorit, što donekle može da bude dodatni pritisak za igrače od kojih se očekuje mnogo. Srbija, kako se navodi, nema šta da izgubi. To će sigurno dodatno da opusti naše reprezentativce i da im omogući da pruže svoj maksimum u ovom duelu. Što da ne i da stignu do velike pobede.

Pobeda naše selekcije ne bi bila preveliko iznenađenje, kao par senzacija koje su se desile u predhodna dva dana. Ipak sve će biti jasno kad igra počne.

Duel između Srbije i Brazila igra se na stadionu Lusail, a počinje u 20.00. Prenos je na našem Prvom programu.

Dan otvara duel Švajcarske i Kameruna iz naše grupe. Švajcarci žele da trijumfom opravdaju ulogu favorita i da nastave borbu za osminu finala koja im predstoji u duelima sa Brazilom i Srbijom. S druge strane Kamerun vreba svoju šansu i pokušaće da iznenadi rivala.

Duel počinje u 11.00 na stadionu Al Džanub. Prenos prvog poluvremena je na Prvom programu RTS-a, a drugog na našem Drugom programu.

Potom na teren "Dijamant Katara" izlaze Urugvaj i Južna Koreja. Prvi meč Grupe H igra se od 14.00 uz direktan prenos na našem Prvom programu. Urugvajci će pokušati da već na startu šampionata pokažu da se vraćaju na staze stare slave.

Ičekanje do početka duela naše selekcije popuniće drugi susret Grupe H, između Portugalije i Gane od 17.00 (RTS1) na stadionu 974 u Dohi.

Današnji mečevi:

Grupa G
11.00 Švajcarska - Kamerun
20.00 Srbija - Brazil 

Grupa H
14.00
Urugvaj - Južna Koreja
17.00 Portugalija - Gana

понедељак, 08. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару