Читај ми!

"Рода" и КСС отворили прву продавницу "Баскет корнер"

Кошаркашки савез Србије и компанија "Рода" су свечано отворили прву продавницу у којој ће се продавати брендирани артикли и опрема Кошаркашког савеза Србије.

Отварању су присуствовали најбољи српски кошаркаши, стручни штаб националне селекције, као и многобројни новинари.

"Велика ми је част и задовољство да заједно са Кошаркашим савезом отворимо прву званичну продавницу КСС-а у којој ће сви љубитељи кошарке имати прилику да купе како спортску опрему тако и бројне сувенире са обележјима КСС-а", рекла на отварању извршна директорка маркетинга "Меркатора-С" Викторија Радојевић.

Она је додала да је то само прва од 10 продавница које ће у наредном периоду "Рода" у сарадњи са Савезом отворити на територији Србије.

"Верујем да ћемо кроз сарадњу са КСС-ом и спонзорским уговором који смо у јулу потписали помоћи српску кошарку као и развој нових кошаркашких нараштаја. Наредни пројекат јесте тај што ћемо поклонити 500 лопти за основне школе у Србији", закључила је Радојевићева.

Председник КСС-а Драган Ђилас истакао је велико задовољство због отварања данашњег објекта и упередио га са најбољим у свету кошарке.

"Рода је нови спонзор КСС-а и као плод те сарадње јесте отварање оваквих 10 'Баскет корнера', како смо их назвали у 'Рода мегамаркетима', који су заиста попут оних које можемо видету у Америци у њиховим НБА клубовима. То отвара могућност да људи у Србији могу да узму неки од артикала наше репрезентације", рекао је Ђилас.

Ђилас је још једном поновио да дугује велику захвалност "Роди", као и да ће уз њихову помоћ репрезентација бити још јача и боља.

"Велика захвалност људима из 'Роде', који су препознали кошарку у Србији као наш национални бренд и уложили пуно средстава и за помоћ Савезу и репрезентацији. Верујем да ће нас то учинити јачим и бољим", закључио је Ђилас.

Кошаркашки савез Србије и "Рода" у јулу ове године потписали су спонзорски уговор којим је дефинисано да ће "Рода" дати подршку српској кошарци, одржавањем такмичења у јуниорској и женској лиги.

Овај уговор је послужио као основ за ширу сарадњу којом је обухваћен и пројекат официјелних продавница Кошаркашког савеза Србије. Уједно, "Рода" ће поделити 10 карата за завршницу шампионата Европе у Лилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару