Dionis

Emisija za ljubitelje života

Konačno se kulinarska revolucija kreće retrogradno. Sve velike kuhinje zavirile su u svoja vekovna nasleđa, uz koja su generacije odrastale - bez aditiva i konzervansa, bez veštačkih boja i zaslađivača. Zato su tradicionalni recepti samo oni koji su nastali do Drugog svetskog rata jer se u domaćoj kuhinji toga doba nisu koristile industrijski prerađene namirnice.

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje" autora Miodraga Ilića, gosta u Dionisu, predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela već i o jednom načinu života u kojem je hrana duboko povezana sa kulturom i običajima...

Autor emisije: Dijana Ivanović

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса