понедељак, 12.06.2017, 13:00 -> 13:56
Извор: РТС, Борд панда
Treba mu jedan sat da oljušti avokado... najlepše na svetu!
Danijele Barezi se od sedme godine bavi rezbarenjem voća i povrća, tako da je pretvaranje avokada u umetničko delo za njega „poslić“ od sat vremena.
Danas ovaj vešti Italijan iz Banjare Kalabre ima 26 godina i dve titule svetskog prvaka u rezbarenju iza sebe.
„Kada uzmem nož, moj mozak se prepušta srcu i šalje impulse direktno rukama, praveći razne vrste dekoracija. To je kao magija“, objašnjava Danijele.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар