Парада мотора на Савској променади

У оквиру летње променаде на шеталишту Савамала организована је хуманитарна изложба мотоцикала која је уједно и најава велике хуманитарне акције 29. септембра посвећене борби против рака простате. Љубитељи двоточкаша могли су да виде прерађене старе и нове мотоцикле који по квалитету спадају у сам врх светског дизајна.

Тенденција да се старим мотоциклима даје потпуно нови изглед, а самим тим и сврха јача и на нашим просторима. Оно што је до сада било запуштено у ћошковима подрума и гаража, постаје скривено благо и све више уметност на два точка која служи и у хуманитране сврхе.

„Користимо ову прилику да најавимо нешто што се дешава већ пет година, а то је највећи хуманитарни скуп на свету који се бави промоцијом превентиве рака простате. То је један глобални феномен који траје од 2012. године и у њему учествује 700 градова у 110 земаља света и сви они 29. септембра покушавају да привуку пажњу на овај озбиљан здравствени проблем“, каже Света Симић из „Мото плаца“.

Модели су различити, а дораде мотоцикла иду од класичних чопера до олдтајмера.

„То су све модели који су специфични, и стари и нови. Направљени су тако да буду у тренду са свиме оним што се сада дешава“, додаје Симић.

Изложба ће бити поновљена пред крај месеца, а планира се да сличне манифестације у Савамали буду организоване током пролећа сваког другог викенда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво