У „Јунацима нашег доба“ многи ће се препознати

Свако време има своје јунаке. А ако прелистамо серије Синише Павића добићемо јасан приказ како су и време и околности утицале на то какви ће се јунаци величати, а за које неће бити места. Глумци Милица Милша и Павле Веселиновић о јунацима и серији „Јунаци нашег доба“, чија је прва епизода на програму 17. децембра, кажу да су неодољиви и да ћемо их лако заволети.

Једна од Павићевих карактерстика јесте да када пронађе глумца који му одговара, за њега тражи улогу у сваком новом остварењу. Милица Милша овог пута на малим екранима удахнуће живот Дринки.

„Имала сам ту срећу да као млада глумица, као сад Павле, са друге године Академије, са својих 20 година кренем у Бољи живот, у улози Ивоне у последњој сезони серије, и то је можда била моја одскочна даска за каријеру. Тако да сам Синиши и Љиљи Павић бескрајно захвалана што су изабрали баш мене да будем сада Дринка, али да ме провуку кроз све серије и Срећне људе, Бољи живот и Белу лађу“, истакла је, гостујући у Јутарњем програму, Милица Милша.

Према њеним речима, све серије Синише Павића су ванвременске и могу се приказивати увек. 

„Без претеривања, Синиша је генијалан писац. Његове серије су вечите и за сва времена. Кад год се репризирају сви их гледамо. Могу 200 пута да гледам и Врућ ветар и Срећне људе и Бољи живот. Врло радо гледам и Синишине серије у којима не играм, јер су добро написане. То је као класична литература“, објаснила је Милша.

О Дринки, јунакињи нашег доба, глумица каже да је сирота жена која је са мужем, којег игра Милан Васић, на ивици егзистенције.

„Потпуно сам заљубљена у моју Дринку. Она је сигурно један од мојих најомиљенијих ликова. Заволећете њу и њену породицу, они су неодољиви“, открива Милица Милша.

У некој породици из серије, истиче глумица, људи ће се препознати сигурно.

Централни лик серије Јунаци нашег доба је Чичко, а млади Павле Веселиновић игра његовог сина Роналда. Павле је сигуран је да ће га годинама пратити лик и надимак Роналдо, на исти начин као што Војина Ћетковића и даље зову Брандо, Ненада Јездића Бода Тајсон...

„Сви у породици су концентрисани на остварење својих циљева и не обазиру се на Чичкове муке. Углавном сви гледају само себе“, истиче Павле и додаје да ће сигурно пажљиво гледати свог Роналда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара