Том Холандер, Том Холанд – свеједно… Британски глумац грешком добио милионски бонус млађег колеге

Британског глумца и негативца серије Бели лотос Тома Холандера често умеју да замене за звезду Спајдермена Тома Холанда, али понекад то и није толико лоше, попут случаја када је добио чек на седмоцифрени бонус намењен млађем колеги.

„Тешко је јер сам ја пре њега почео да се бавим глумом, али је он невероватно познат. Иако се бирократски не дешава често, у невизуелном контексту често нас мешају“, рекао је Холандер за ток-шоу Лејт најт са Сетом Мајерсом.

Холандер, који је такође познат по улогама у Пиратима са Кариба и Гордост и предрасуде, у једном тренутку је чак имао и истог агента као Холанд.

Познати водитељ га је упитао и за случајни бонус који је грешком добио док је гледао представу у којој је играо његов пријатељ.

„Седео сам у публици након што сам управо завршио емисију за Би-Би-Си за 30.000 фунти са чиме ћу таман да прегурам годину. Седео сам и размишљао: „Ово је дивно, тако сам успешан.“ Мислио сам да се мало нашаим и похвалим пријатељу кад се после видимо, а онда ми је током представе стигла порука“, присетио се Холандер.

Када је погледао поруку, схватио је да се ради о платном листу, намењеном Холанду и означен као прва транша бонус од прихода са благајне Осветника.

Била је то невеоватна количина новца. Није то била његова плата, већ само бонус од прихода. И то не цео бонус, већ само први део. Било је то више новца него што сам у животу видео – седмоцифрена сума. Моје самозадовољство брзо је нестало“, нашалио се британски глумац.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије